Popjunkien

Tack för tulpanerna EU!

Är det bara jag som inte blir upprörd över att EU lägger 8 miljoner på tulpanreklam? Sura uppstötningar politikbloggar tycker det är ett bra exempel på att EU bör slopas. När jag vaknade från den tråkattacken blev jag glad. För: tulpaner gör mig glad! Jag tycker det är fantastiskt fint när tulpanerna äntligen dyker upp i hinkar på ICA. En bukett tulpaner på köksbordet kan göra en hel vecka.

Plantagen kör också tulpankampanj just nu och varje gång jag går förbi en reklampelare blir jag glad. Det är typ det enda lilla fina vårtecknet vi har just nu och jag behöver det. Jag behöver tulpaner så här års. Och jag blir gärna påmind om det genom reklam. (Sen tycker jag också att det är skillnad på pengar och pengar men den diskussionen orkar jag inte gå in på här).

Nu hoppas jag EU sponsrar en rikstäckande kampanj för ostbågar och uteserveringar också!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Tack för tulpanerna EU!

  1. Hanna skriver:

    Ha, du är så bra. Nu blev jag sugen på ostbågar (fast mitt snacks är chips med ranchdip). För att inte tala om uteserveringssuget.

  2. Jonathan skriver:

    Tack för det inlägget Rebecca. Det är absolut trevligt med tulpaner. Men varför ska våra skattepengar användas i propagandakampanjer till detta? Kampanjen kostade 8 miljoner kronor. Många kunde betalat en bukett till någon de tyckte om för den summan.

    Hoppas ändå någon ger dig tulpaner.

Kommentera