Popjunkien

Själv gillar jag inte kebab alls

Den här nyheten tycker jag är fantasiskt bra PR och jag önskar dem hela landets publicitet som följd. Företaget onlinepizza.se har gjort en pizzarapport som bekräftar det många redan visste, men det är ju aldrig fel med hårdfakta. Söndagar är största pizzaadagen, cola är vanligaste drycken och på nyårsdagen äter vi dubbelt så mycket pizza jämfört med andra dagar. Kolla in diagrammen här.

Och i min hemstad Eskilstuna är favoriten precis som i resten av landet kebabpizzan. En kebabkonnässör i min närhet brukar prata varmt och länge om Eskilstuna-kebabens förträfflighet. Det finns till och med en kebabfabrik där och bland exileskilstunabor här i Stockholm går ibland rykten av typen ”de har eskilstunakebab på den och den syltan”.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Själv gillar jag inte kebab alls

 1. Ante skriver:

  E-tuna kebab 4 life! :) onlinepizza.se funkar fruktansvärt bra med kortbetalningen

 2. Erik skriver:

  Jag var fullständigt ovetandes om Eskilstuna Kebabfabrik. Var hittar man dess kebab i Stockholm? Vi har en kebabexpert här på OnlinePizza.se och jag skulle gärna överglänsa honom i kebabkunskap för en gångs skull :)

 3. Magnus skriver:

  Din kebabkonnässerande vän har helt rätt. Ingenstans i detta långsmala land har jag ätit så god kebab som hemma i Älsklingstuna. Kebaben här i Linköping till exempel är under all kritik.

 4. Carreca skriver:

  Kanske är det jag som är dålig på att läsa statistik, men det där diagramet som är med i inlägget; vad vill man säga med det? Mycket konstigt.

 5. Olle skriver:

  Haha. Underbart. Fast jag äter nästan aldrig pizza själv.

Kommentera