Popjunkien

I love England

Nyss hemkommen konstaterar jag att två saker alltid får mig i positiv englandsmood.

1. Lukten inne på offentliga toaletter. Jag låter säkert helt störd men jag älskar att kliva av flygplanet och besöka toaletten för allmän uppfräschning. För de luktar alltid likadant: starkt rengöringsmedel. En doft som för mig är jättemycket England. I samma kategori finns lukten av mattrengöring. Mmm!

2. De spelar indiehits överallt. Vi åt på en asiatisk restaurang en kväll och till och med där får man Stone Roses till sin Tom Yum. Extra tydligt på Perez Hiltons förfest ”One night in Liverpool” då man fick sig en ordentlig dos gammal härlig Camden-indie.

(mina bloggkategorier är så konstiga, den här får ligga i London fast jag bara var i Manchester och Liverpool, sorry).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till I love England

 1. Lisa Lu skriver:

  Ja, doften! Alltid luktar det likadant och man känner det redan när man går av planet. Bara tanken kan få mig att längta så jag får ont i bröstet. Jag åker dit nästa torsdag – hej, vad det ska luktas!

 2. N skriver:

  Vet du var man kan kolla spelningar och sånt i manchester? Typ nån på gång-sida eller nåt ställe där det brukar vara spelningar. Vi verkar ha lite samma musiksmak och jag vet ingen som varit där så jag tänkte att jag kunde ju alltid testa att kolla med dig..

 3. Rebecca (admin) skriver:

  tyvärr inte, jag har heller inte varit där. Googlade mig till de här tre som alla verkar kunna ge åtminstone lite koll.

  http://www.prideofmanchester.com/music/tickets1.htm
  http://www.itchymanchester.co.uk/
  http://www.visitmanchester.com/whats-on-home.aspx

Kommentera