Popjunkien

Busy bloggtider

I min lilla serie ”Popjunkien möter andra bloggare” har jag haft en framgångsrik vecka. Först efterlängad lunch med fina Åsiktstorpeden. En lunch som kändes alltför kort för allt intressant vi hade att prata om.

Sen mingel* med t ex sweet NoK-David som jag haft bokkontakt med länge men aldrig träffat, Blondinbella som var fantastiskt stilig och talade varmt om sitt engagemang i den här viktiga kampanjen och Mia Skäringer som var så älskvärd att man svimmade.

Och nästa vecka är det dags för VeckoRevyns Blog Awards. Jag ser mest fram emot att träffa Bloggkommysarna.

* Jag är så sjukt stolt och glad över att vara en av 100 utvalda uppstickare. Tidningen Shortcut listade och delade ut priser i tisdags. De här killarna vann. Coola tvåan Lisa Bengtsson ska jag blogga om senare. Ledtråd: leopard.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Busy bloggtider

  1. Hanna skriver:

    Vilken fin nominering! Du är så värd den såklart.

Kommentera