Popjunkien

20 000 plastikkirurger kan inte ha fel

Jag var i Norge igår och det har egentligen inte mer med den här historien att göra än att det var i Dagbladet jag läste följande.

En världsomfattande undersökning om plastikkirurgi avslöjar vilka kändisutseenden folk helst vill ha. 20 000 plastikkirurger i 84 länder har tyckt till. Mycket har man sett tidigare, ni vet, kvinnor vill ha Angelina Jolies ögon och män vill ha Arnold Schwarzeneggers överkropp (fniss fniss).

Men det som fick mig att ligga sömnlös en hel natt var att det hår som män helst vill ha är… Tom Cruises! Jag är på riktigt chockad över att hans superknasiga raka, färgade hår i tråkig frisyr är så poppis. Jag tycker det ser ut som en tupé redan från början, och det kan väl inte vara något bra hårideal?

Annat roligt är övergången mellan Schwarzeneggers bröst och Pitts mage i bildkollaget (PDF-fil).

Ladda ner pressmeddelandet här (PDF-fil).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till 20 000 plastikkirurger kan inte ha fel

  1. Jo skriver:

    Jag tycker det roligaste i det bildkollaget är benämningen av Pitts mage som ”vaskebrettet”. :D

Kommentera