Popjunkien

Idol-Andreas (och bröllopsklänningen)

Jag har bara sett några minuter av årets Idol-omgång men på pappret låter det ju smart med en mer sympatisk jury som har riktig koppling till musikindustrin. De verkar snälla också.

En sak jag inte kan släppa när det gäller jurymedlemmen Andreas Carlsson är att han inte ser ut att hålla på med musik. Han har ett svårdefinierbart utseende men jag tänker mer på hästhoppning eller truppgymnastik än Billboard-hits när jag ser honom. Om man nu skulle få för sig att yrket sitter i utseendet menar jag.

Det bottnar nog i att jag inte riktigt förstår vad det är han faktiskt gör. Att han jobbat med stjärnor har jag förstått, men med vad? Spelar han instrument, komponerar han saker för hand eller är det dator och hur GÖR man förresten låtar?

Minns ni senast han var i ropet i svensk press? Våren 2006 auktionerade han ut sin exfästmös tilltänkta bröllopsklänning på Tradera. Jag hittade ett pressmeddelande om själva utauktioneringen, men jag vet inte hur auktionen väl slutade sen.

Just klänningshistorien tycker jag det varit lite tyst om sen han blev känd ”på riktigt”. Undrar om folk glömt bort eller om det inte får frågas om det.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Idol-Andreas (och bröllopsklänningen)

  1. annalin skriver:

    Jag tycker att någon borde gjort sin audition iförd just den klänningen!!!

    Eftersom jag både är ett Britney-fan ochfaktiskt läser skivomslag, så kände jag till AC sedan innan. Nu lär väl ingen ha missat vad han (och de andra) ligger bakom, varenda Idolavsnitt jag sett har haft minst 10 minuters promo för jurymedlemmarna…
    Fast min syster säger att AC är känd för att ha varit gift med Hanna Graaf…stämmer det?

Kommentera