Popjunkien

Popjunkiens version av politiska nyheter

Jag läste en krönika i Aftonbladet idag. Den började typ ”för en vecka sedan visste jag inte vem Sarah Palin var”. Och så fnissade jag lite åt att det visste minsann jag, trots att jag inte är det minsta politiskt intresserad.

Varför? Jo, Palin fick ju barn i april och var omnämnd på Celebrity baby blog. Och eftersom min dåvarande chefs fru heter just Sarah Pal(l)in kände jag mig tvungen att tipsa vidare om nyheten. Tadaa – sen var namnet fast i min hjärna.

Apropå namn heter det där barnet förresten Trig. Otroligt fint namn tycker jag.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Popjunkiens version av politiska nyheter

  1. Hanna skriver:

    Jag gillade att Harvardprofessorn på tv (och jag) ville säga Palin (som Malin).

  2. Astrid skriver:

    TRIG!! NEJ det är ju helt galet, Trig som i trigonometry, (fast det ska vara ”Norse for strength” eller nåt…) vilket blir extraroligt med de andra barnen Track (!!!), Bristol (!!), Piper (efter pappans favvoflygplan) och som sagt Trig. Det känns så Neo på nåt sätt.

  3. Jenny skriver:

    Ocksa Willow, det finaste namnet av dem alla.

Kommentera