Popjunkien

Heja inomhus!

En kort insikt så här på söndagskvällen. Varje maj-juni brukar jag hajpa uteserveringarna och att sommarsäsongen är på ingång. Men faktiskt är det minst lika mysigt när inomhuskvällarna börjar igen. När det är så kallt ute att man ändå inte har något val – det blir innebar och inneklubb. (Och innebandy höll jag på att skriva men det kan jag inte påstå att jag brukar syssla med).

På en sån kväll kan man t ex trä på sig sina lackbyxor och lite-för-höga klackar och dansa till pophits på Debaser Medis. Som t ex jag gjorde i fredags. Och de kvällar då det inte vankas utgång sitter man numera inomhus och gör inomhussaker som att titta tv eller läsa böcker.

Fina grejer.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Heja inomhus!

  1. Hanna skriver:

    Jag håller med jättemycket. Fast gillar också att favvo-Koriander har öppet på terrassen fortfarande, så skönt att dansa i höstluften.

Kommentera