Popjunkien

Popjunkien har installerat sig

Jag har börjat mitt nya jobb och ni kan ju tro att jag har många intryck från denna popkulturens högborg. Jag kommer berätta jättemycket mer sen. Men först lära känna allt bättre (och mota en begynnande förkylning i grind).

På andra fronter tycker jag att det här var så himla ballt. Eleonore Nygårds, den första heltidsavlönade bloggaren, är numera chefredaktör för Modette. Att braiga Eleonore gick från kärnkraftverk till modechefsjobb på bara några år är mitt favoritexempel på hur unga vanliga tjejer faktiskt blivit modemakthavare.

Men jag håller med Ebba von Sydows debattinlägg förra veckan, huvudklicken av modebloggarna är väldigt likriktade.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Popjunkien har installerat sig

  1. Din nya granne! skriver:

    Välkommen! Du är efterlängtad!/E

Kommentera