Popjunkien

I år fyller 78:orna 30

Hurra! Snart fyller jag trettio år. Läser i dagens Metro att det är vanligt med storslagna 30-årsfester. Något jag absolut tänker anordna när jag själv fyller, i nära samarbete med en god vän. Tänk att äga en fest och bara ”den här musiken ska vi spela” och ”där borta är Guitar Hero-rummet”. Helst skulle jag vilja ha ett klädtema men det misstänker jag kan avskräcka potentiella gäster.

Men sen är det lite mycket på en gång. På själva födelsedagen flyttar vi till vår nya lägenhet, och redan nästa vecka byter jag ju jobb. Hur ska jag hinna planera och genomföra på bästa sätt?

Jag tror jag skjuter festen på framtiden en aning, inget fel med ett vinterpartaj, right?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till I år fyller 78:orna 30

 1. Hanna skriver:

  Inget fel alls.

 2. Anna skriver:

  Min kille fyller 30 i vår och funderarde till en början på en stor brakig middag, typ bjuda alla på Berns. Lite storhetsvansinne rent ekonomiskt tycker jag men gud så kul det lät. Men nu ska vi ha barn typ på hans födelsedag så jag gissar att det blir lite mer lågmält.. (Om inte jag planerar något stort i hemlighet förstås!)

  Och klädtema är ju hur kul som helst! Man kan ju alltid välja något som funkar i flera svårighetsgrader, tex vid tema indian så kan man ju nöja sig med en fjäder i håret eller dra till med full mundering. Klart du ska ha klädtema!

 3. Johanna skriver:

  Tema tema! Och stödkorv. Jag kommer vara där.

Kommentera