Popjunkien

Jag är ingen Monkigirl

Enligt mig är Monki en av de mest överskattade klädaffärerna. Det ser bra ut på pappret, det ser bra ut i butiken, men i verkligheten funkar det inte. Monkis utbud av assymetriska stora tygsjok skulle kunna genera även den mest hängivne Konstfack-studenten.

Samtidigt ska de ha cred för att de är egna. De har t ex de här Dr Alban-mönstrade tightsen just nu (jag tänker på omslaget till Hello Africa när jag ser dem). Snacka om nittiotalet i retur!

DSC00723

(Men med allt ovan sagt har jag faktiskt precis fyndat en rymlig partyväska på deras rea. I lördags kväll var den sprängfylld av allt från jackor och plånböcker till smink och ett paraply. Ändå hade jag rum att pressa ner en gratistidning som jag plockade på mig).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Jag är ingen Monkigirl

  1. Louise skriver:

    Haha, sköna byxor! 90-talet är sannerligen tillbaka.

    Jag gillar Monki för att de känns lite annorlunda mot många andra av kedjorna, men skulle inte ta mig allt de har i butiken, långt ifrån.

  2. Astrid skriver:

    Jag har aldrig hittat något när jag varit inne på Monki. Fast många andra ser fina ut i deras kläder tycker jag. Men jag får alltid lamétightsen med pösiga knän eller som när jag på ricko ville hitta ett par smala svarta byxor med normal midja: ett par för korta, jätteutsvängda svarta finbyxor. Vad hände där liksom, haha! Huva. Påminner mig om jazzbyxorna jag aldrig bar som 12-åring.

Kommentera