Popjunkien

Stjärnorna i Psykbunkern

Jag har varit så upptagen med att få igång min läsning (två böcker utlästa, check) att jag glömt bort internet. Jag som tänkt följa Stjärnorna i psykbunkern från dag ett. Och nu är de redan uppe i avsnitt 9 plus två bonusavsnitt.

Nu får jag i stället kolla retroaktivt. Men inte nu för jag ska kolla ”Mitt så kallade liv”, och inte i morgon för då ska jag vara med min son hela dagen och inte surfa.

(”Stjärnorna i psykbunkern” är alltså en miniserie om Kent, inspelad i deras studio i Älvsjö. Nytt avsnitt varje dag hela juli).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Stjärnorna i Psykbunkern

 1. Jenny skriver:

  tror du kanske kommer tycka detta är intressant:

  http://photojenny.blogg.se/?tmp=15221910

  blev det några fynd från primark?

  puss

 2. Jonas skriver:

  Haha, sjukt kul!

  När jag var och hälsade på i Park-studion i slutet på nittitalet, var det någon som berättade för mig att det som nu är Kents uppehållsrum var en mindre studio där Lili & Susie spelat in sina hits, medan den större använts av storheter som Trance Dance. Svensk musikhistoria! :)

 3. Olle skriver:

  Har också tänkt kolla, men det har inte blivit av för mig heller än. Måste skärpa mig. Måste se de två senaste Kriminaljouren också, helst innan avsnitt 6 på lördag. Ah!

Kommentera