Popjunkien

Popjunkien@Arvikafestivalen

Nu ska ni få höra hur spontan jag var förra veckan. Jag tänkte på Interpol vilket jag gör dagligen för ja, jag lyssnar på Interpol varje dag och har gjort nästan lite för länge. Men jag har bara sett dem live en enda gång, på dåvarande Mondo 2004. När de var här sist hade jag öroninfla och orkade inte.

Men så tänkte jag på att de spelar på Arvikafestivalen men orka åka på en hel festival men hur förmånliga är egentligen endagsbiljetterna och vänta nu skulle inte Hanna åka och Jessica är ju från Arvika och jag har semester. Ett dygn senare var det bokat och klart. Jag åker till Arvika på fredag, tillsammans med Jessica, och jag bor med Hanna och som en bonus dyker Astrid och Amanda också upp. Vi åker tåg hem ihop på lördagen. Och Olle? Visst måste han också vara där? Han är ju därifrån för sjutton.

Ni hör ju. Jag är nästan mest glad över att det vankas magnifikt blogghäng. Bara nästan, för jag ska ju få se och höra Interpol en sen sommarnatt.

Nu återstår ett mindre spontant problem: vad har man på sig när man vill vara snygg, bekväm och helst högklackad? Detta en dag som ska vara sjukt varm och sedan övergå till kallfuktig festivalnatt? Återkommer kanske i frågan.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Popjunkien@Arvikafestivalen

 1. Therese skriver:

  Interpol på Arvika ska bli fint, men jag ser mest fram emot Kooks och Death Cab.
  Ang. skor så kanske ett par riktigt feta platådojjor vore på sin plats? Haha. Eller ett par med kilklack, det brukar ju vara lite mer stabilt. Tillsammans med en snygg tunika (barbent eller leggings) och ett par jeans framåt kvällen att dra på sig. Det är vad jag tänker köra på. Minus högklackat. Gummistövlar är min grej.

 2. Astrid skriver:

  Jag och Amanda kör som på Accelerator förra året: SVART! Svart är det bästa. Är det bara breezy nog så blir det inte så himla varmt under dagen heller. Jag kör till och med på exakt samma klänning som förra året, haha! Jaja. Sedan är tunna lager grymt, jag kör kashmirkofta och enorm sjal man kan svepa om sig som en enda härlig nack-krage alt. filt om man sätter sig ner ett tag. Men med tanke på att man kommer mosas med ölstinna grabbs som ska sjunga ”Rooooooosemaaaaryyyyyyyy” innan spelningen (what’s up med det? Interpol är inte partyröjmusik direkt) så blir man varm nog att inte behöva oroa sig för natten. Liten LBD helt enkelt!

 3. Hanna skriver:

  Jamen exakt min fråga, vilka klädissues jag haft. Therese, jag hoppas du inte är ironisk för jag har köpt exakt ett par HÖGA skor (ja, skor, inte pumps alltså) med kilklack och platå och tänker kombinera med leggings och klänningsliknande och sen jacka över på kvällen.

  Ni får nog lära mig den där Rosemary förresten tror jag.

 4. madeleine skriver:

  åh interpol. vill också. får nöja mig med roskilde (första roskilde sen i början av nittiotalet…kommer man palla?…)

 5. Olle skriver:

  Astrid: Nej, inte partyröjmusik kanske, men Evil är en av de bästa låtarna som någonsin skrivits typ, så jag kan bara stämma in i alla fyllekillars ROSEMAARYYYYY!

 6. Astrid skriver:

  NEJ Olle! Motstå övergrabbigheten! Och de som är så fulla att man vet att de inte kommer komma ihåg det ändå, som skriksjunger falskt så att man knappt hör Paul Banks = jobbiga

Kommentera