Popjunkien

Band of horses i P3 Live

Jag ska tyvärr inte gå på Accelerator alls i år. Däremot tänkte jag lyssna på Band of horses i P3 live ikväll (som om det är kompensation nog).

Sommar är verkligen radio för mig. Snart börjar min mastodontsemester och jag planerar redan vilka radioprogram jag ska följa medan jag ägnar en hel semestervecka åt att tömma källaren. Jag älskar till exempel att städa-diska-tvätta medan jag efterlyssnar på Spanarna. I år tänkte jag testa DN:s bjudböcker också – Aldrig fucka upp och Ur vulkanens mun.

Sommar i P1 lyssnar jag inte på särskilt ofta, brukar försöka pricka in om det är någon favvo som pratar, det är allt. Är inte det ett sånt där program som alla låtsas att de följer men rätt få faktiskt lyssnar på? Läs förresten Martin Aagårds roliga radiokrönika om urvalet av sommarpratare: Entreprenörer ersätter Gud i år.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Band of horses i P3 Live

  1. Wibjörn skriver:

    Ser återigen att vi är rätt lika, jag lyssnar t ex också alltid på Spanarna i efterhand, och försöker synka ihop det med diskning eller tvättstugan. Och sommarprateriet har ju verkligen fått ett lyft de senaste åren sedan SR började lägga ut det på webben.
    Tipsar om ett annat nytt program att kolla upp, Allvarligt talat md Kristina Lugn. Hon är så fantastiskt klok och rolig att Dr Phil kan gå och lägga sig.

  2. Oui! Tack för tipset. Har diggat BoH sen jag första gången såg bilder på deras skägg (himla tur att musiken visade sig vara bra också, annars hade jag fått nöja mig med att bara dyrka ansiktsbehåringen, vilket jag visserligen ändå brukar göra rent generellt, vilket gör den här parantesen ganska så onödig, vilket… uhm… vad var det jag pratade om?) men tyvärr inte fått se dem live än. Det här kanske är ett klent substitut, det är sant, fast det får duga gått tills vidare.

  3. Bondhustrun skriver:

    Jag älskar BoH sen jag hörde deras ”St Augustine” men skäggen gör det verkligen inte sämre. Jag hade velat åka och se dem ikväll men jag hann ju inte. Tack för tipset, hoppas att man kan lyssna i efterhand.

Kommentera