Popjunkien

Två studiebesök

1) Förra veckan var jag tillsammans med andra tv-bloggare på studiebesök hos SVT. Så himla trevligt! Göran som köper in internationella dramaserier från alla länder utom typ England berättade om hur han jobbar. Vi tittade på tablån, och så släpptes en nyhet: SVT Play kommer livestreama två dramaserier. Kriminaljouren nu i sommar och Ashes to ashes till hösten.

Men allra, allra roligast var att träffa Olle IRL efter vadå? Två års snack på nätet eller nåt. Och nu är vi till och med Facebook-kompisar. Sweet!

2) I måndags var jag på Mix Megapol med min reklamradiotokige lillebror. Vi var där under Micke Ågrens lunchpass och fick lära oss en massa kul saker om hur radion funkar. Många knappar och grejer. Och konstiga låtönskningar.

Gissa succé när Adam Alsing kom in och sa hej till brorsan? (Okej, till mig med, och jaa jag blev också lite imponerad).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Två studiebesök

  1. Olle skriver:

    Kul att ditt nämnande av mig här ger min blogg en besökarstatistik en dubbel-boost.

    Kriminaljouren är btw väldigt värt. Som en lite råare BBC-serie på tyska.

Kommentera