Popjunkien

När jag låg med Gene Simmons

Det är lite vanskligt att youtuba KISS-låtar strax innan läggdags. Det kan hända att man då drömmer om sagda band och inte nog med det. Man kanske drömmer att man råkar vara Gene Simmons flavour of the night och att man mot sin vilja börjar ligga med en patetisk gammal hårfärgad hårdrockare som legat med 5 000 andra brudar genom åren.

Det är förresten jätteroligt att lyssna på KISS idag och tänka att det en gång i tiden var superprovocerande hård musik. Vi diskuterade det hemma igår kväll och kom fram till att vissa låtar låter som rätt lam honky tonk. Min man gjorde en liknelse som jag inte får blogga eftersom han inte står för den. Slutligen kom jag fram till den bästa: i efterhand låter KISS mest som Status Quo.

Allt youtubande gjorde mig lite avis på min man som ska se just KISS ikväll. Men själv får jag äta middag + dricka drinkar på någon uteservering och det är ju minst lika speciellt faktiskt.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till När jag låg med Gene Simmons

 1. Magnus skriver:

  Mamma var på gränsen att förskjuta mig pga att jag lyssnade på KISS. Jag tror att t.o.m. hon själv har svårt att förstå varför idag.

  Har du kommit över drömmen? Jag lider med dig.

 2. Jonas skriver:

  När pappa för några år sen frågade vad det var för bra låt som spelades på radion (Rock’n'Roll All Night), kändes det som att man fick nån slags upprättelse, Kiss ansågs under min uppväxt som extremt farliga.

  Boogie-rock är ordet! :)

 3. Olle skriver:

  Haha du har inte tittat på Ugly Betty måntro?

 4. Carreca skriver:

  Jag har alltid undrat vad det är som är bra med KISS. Alla som gillar KISS är de största nördarna du nånsin träffat.

  Ska man gå efter bilderna på nätet, verkar det som att Robinson-Robbans exfru (!) hånglar järnet med samma man som du drömde att du låg med (det är f ö väldigt kul, man vill höra mer info). Jävlar så smutsigt allt det där är.

Kommentera