Popjunkien

Sundsvall

Jag bodde i Sundsvall 2001-2003 men har inte varit tillbaka på fyra år. Nu sitter jag på X2000 på väg upp för några intensiva dagars häng just där. Jag ska föreläsa om sociala medier på Communicare i morgon och passar på att delta på hela konferensen och träffa allt från gamla pluggkompisar till tja… någon gammal H&M-expedit kanske? Jag känner nästan ingen i stan längre.

Och i morgon hörni. Då fortsätter min framgångsrika träffa-bloggare-turné. Genom åren har jag bloggdejtat ganska många och det är alltid lika trevligt. Bara det senaste året har jag träffat favoriter som Hanna, Ulrika, Mo och Jo, Anna, Malin och säkert några till. Men aldrig tidigare har jag sovit över hos en bloggare.

I morgon är det jag och Vilda Bebin-Jo som gör stan och har efterföljande pyjamasparty. Kan bli en klassiker.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Sundsvall

 1. Hanna skriver:

  Men åh vad roligt, i fina huset och allt.

 2. Jenny skriver:

  lyllos dig! hälsa sunkan från mig hörru! ska du gå till tinnells?

 3. Jo skriver:

  Tinells är borta. Syns inte. Finns inte.

 4. Bondhustrun skriver:

  åh, hälsa från mig också. Jag bodde där runt 99. Tinells var jag på senast för drygt ett år sen tror jag, men nu är det ju borta, som sagt.

Kommentera