Popjunkien

Soffsovning till Eagle vs Shark

Jag gillar att somna i soffor. Ett intresse jag utvecklade långt innan jag fick barn, för att mota alla trött-småbarnsmorsa-kommentarer i grind. Det är så skönt att tillåta sig att slumra in, sova några timmar och sedan masa sig till sängen. Allra bäst effekt om man är avsminkad och tandborstad i god tid innan.

Igår somnade jag till Eagle vs Shark. En film för alla oss som tycker Jemaine är den bästa karaktären i Flight of the conchords. Här spelar Jemaine Clement ännu en konstig typ med knepig inställning till relationer och filmen är en liten pärla.

Det enda dåliga med hela filmen var att tjejkaraktären kniper ihop munnen på ett sätt som gör att man själv stödkniper. Jag har typ träningsvärk i munnen idag.

Andra bra sova-i-soffan-tillfällen är när man är bortbjuden på middag. Åh vilken feelgood att mätt och rödvinstung slumra in till sorlet av andras snack. Ett tag, när vi varje vecka åt middag hos vänner i Zinkensdamm, sov jag som bäst på deras hårda kökssoffa. Nu bor den familjen på andra sidan jorden och jag saknar dem bara marginellt mer än deras sköna soffa.

(Skoja! Buhu vad jag längtar efter dem).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Soffsovning till Eagle vs Shark

  1. Hanna skriver:

    Du är bäst på uttryck: stödknipa!

    Jag älskar också somnandet men det försvåras lite när man har hundar som behöver få nattkissa.

Kommentera