Popjunkien

Sarri = den svenske mannen?

Jag och min vän gick på Götgatan. Vi gick in i en affär. ”Såg du Olle Sarri här utanför?” frågade hon mig. ”Det var inte han” sa jag och visste direkt vem hon menade.

Så vi diskuterade Olle Sarri-utseendet. Vännen tycker att hon ser honom ofta men sannolikheten att det är just Sarri varje gång är ju rätt låg. Men jag förstod ju exakt vilken look hon menade. Jag kan räkna upp en handfull killar i min närhet som ser ut litegrann som han.

Slutsatsen blev att Olle Sarri-mannen är rätt vanligt förekommande, att han eventuellt skulle kunna vara den manlige motsvarigheten till det generiska kvinnoutseendet: Maud Olofsson.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Sarri = den svenske mannen?

 1. erika skriver:

  För att inte tala om HansFahlén-utseendet. det kryllar av dem, i åldrar från 20 till 50.

 2. m skriver:

  jag är extremt FÖR denna iakttagelse! bland annat för att jag hade en bekant som såg EXAKT ut som olle sarri. så vad jag gjorde på en konstfackfest (bara det) var att gå fram till honom och säga men hej! länge sen, hur är det? och sen, när responsen var mer än otillfredsställande, titta närmare och inse att oj, det här var ju inte alls min bekanta utan han tevekändisen.
  kände mig en smula besvärad, särskilt som tevekändisen var helt full och omringad av tjejer.
  det var förstås inte hans fel, men jag kände mig ändå som en misslyckad tevegroupie. not a good thing, if you ask me. så jag sprang. SPRANG.

 3. Astrid skriver:

  JA! Olle Sarri är The Generic Swede. Jag var på gymmet häromveckan då ett snooker-mästerskap av någon sort var på en TV och jag höll på att dö av skratt. De visade i par om två alla brittiska spelare, och de såg alla ut som om de var släkt! Eller som polisens variationer på hur kanske tre personer som var väldigt lika skulle kunna försökta förklä sig om de var på rymmen. Sen dess tycker jag att typ 90% här av alla killar ser ut som de där snooker-spelarna.

 4. anna skriver:

  ett annat hemskt vanligt utseende är, enligt mej, jocke berg-utseendet. det har liksom många variationer, men ändå ser alla mer eller mindre ut som jocke berg (eller som varandra, men nu är jag ju när allt kommer till kritan rätt svag för denne man).

 5. Carreca skriver:

  Har du sett Rocky-stripen i dagens pappers-påstan? Om Maud Olofsson-utseendet! Respect! Och den svenska mannens generiska utseende sägs vara: smörgåstårta. Haha

 6. Hanna skriver:

  Shit, om Kellerman läser här tror jag snart att jag blir som fjortisarna som tror att det här är typ Martin Stenmarcks blogg och bara: åååå du är så himla bra och snygg och etc etc. (understruket, ”du”)

 7. Hanna skriver:

  (i love u kellerman)

 8. Rebecca (admin) skriver:

  roligt, måste kolla!

Kommentera