Popjunkien

Lite varan, lite scenario

Jag blir lite illa till mods av reklamfilmen som går med två killar från Varanteatern. Det är för en bank (Skandiabanken?) och de är så skånskt, medelålders, polotröjebeklätt tråkiga att jag vill ringa min egen bank och avsluta samtliga konton och förvara pengarna i madrassen från och med nu.

Tänkte glätta upp inlägget med att posta ett gammalt varan-tv-klipp men nej, det kändes inte heller särskilt kul längre. Tänk att det var så himla kul då?! Den enda sketch jag med glädje citerar nu är den där de gör årets kock som får en blackout och lägger bajs i maten i slutspurten innan maten måste vara klar. Haha, fortfarande roligt.

Av det som gamla varan-medlemmar gör nuförtiden är Linneas Videdagbok (Teater Scenario) bäst tycker jag. Så genialt bra in i minsta detalj (brorsans rum, Linneas teckningar, moderat-kommentarerna till mamman etc etc).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Lite varan, lite scenario

  1. Bisonfredrik skriver:

    Bengan Johansson som visar sin lägenhet i Hägersten och firar Lucia ensam tycker jag fortfarande håller.

Kommentera