Popjunkien

”Du ser stark ut idag”

Jag är helt däckad i en klassisk mansförkylning. Därför kommer nu ett inlägg med snytanknytning.

Vintertid har jag alltid en caféservett i fickan, redo att snyta järnet när så behövs. De är oftast från någon av följande ställen: Pressbyrån, 7Eleven, Wayne’s coffee eller McDonalds. I helgen noterade jag för första gången detta peppmeddelande på Pressbyråns servett. Jag kände mig verkligen träffad eftersom jag var så febrig och svag. Tack Pressbyrån!

DSC00379

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till ”Du ser stark ut idag”

 1. Jo skriver:

  Då är vi snytsystrar idag. Jag har oxå mansförkylning.

 2. Jo skriver:

  Och – servetten är ju… ja, lite spooky nästan.

 3. Tove skriver:

  Ha ha ha! Fy fan vad skojigt!

 4. Gablo skriver:

  Tur att du inte fotade servetten efter att du snytit(?) dig!

Kommentera