Popjunkien

Sölig

Som ljuv musik i mina Eskilstuna-öron (ögon, eh?). Även om nyheten i sig rör ett mord och är makaber älskar jag ordvalet i rubriken. ”Sölig polis…”. SÖLIG!! Tror inte det finns ett vackrare ord, faktiskt.

DSC00370

(Svenska Dagbladet i morse).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Sölig

 1. elin skriver:

  På tal om ljuv musik i Eskilstunaöron är det tio-år-sedan-popstad-firande ikväll, och eftersom det inte hänt någonting värt att fira i Eskilstuna sedan dess, lever vi på gamla förtjänster och drar ut och dansar.

  Men först drar vi hem till mig och ja… du vet…
  http://www.youtube.com/watch?v=or3F1BNmfRo

  Är du med?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  men ååååhhhhhhh sluta fresta! Jag som just bestämt mig för att vara kvar i sthlm ikväll.

 3. elin skriver:

  Asch då. ’80s som är bästa skivan. Men, du vet annars att det är en dag imorgon också. Hitlistan på Raw, en tribute till Clash. David och Heikki&co, så 6 band till hyllar de gamla punkpundarna.

  Shit, jag börjar låta som Rocco.

Kommentera