Popjunkien

Nästan liveblogg

Sitter hemma hos Jenny tillsammans med Sessan och Jossi, Bobo har däckat, och vi kom just på att vi borde ha livebloggat. Så mycket vi TYCKT om alla bidrag. Så en liten resumé från vårt snack:

1. Hero med Charlotte Perelli
Vi är eniga om att sminket borde avbrytas strax utanför ögonvrån. Fantastisk låt, fantastiska ben. Vi tror att den här kommer bli en hit på Lemon bar. Inte så direktcatchy som man kan önska.

2. That’s where I’ll go med Sibel
Snygg klänning (men vi tycker att vi sett den så många gånger nu, trist att det inte blir några klädbyten mellan deltävling, andra chansen och final).

3. Rongedal med iiiiiiiiiiii
Vi dör. Bröderna Gibbs = inte bröderna Rongedal. De ser ut som Kjell A Nordström (Funky business).

4. Linda Bengtzing
Vi håller med DN om att hennes egen energi kan stjälpa henne. Förskräckliga kläder men Lemon bar-potential på låten. En fjärdedel av oss har vuxit upp på samma ort som hon.

5. Christer Sjögren
Det värsta är att vi kommer skämsönska den här på våra önskelistor på Lemon. Vi kommer praktiskt taget studsa ända in i kaklet på sagda bar, faktiskt.

6. Amy Diamond
Helt rätt outfit. Bra chans. Sjukt bra låt. Känns yngre än Carola när hon var 16. Sen urartade det i en diskussion om huruvida Carola är i vår ålder eller inte. Det var hon inte 1983 men det har hon helt plötsligt blivit. I samingen finns en 29-åring, en 32-taggare, en 33, en 31.

7. Sanna Nielsen
Reblo visar upp ståpälsen på armen (har inte så himla håriga armar dock, obs). Sen är det synd att hon (Sanna!) har för stora byxor. Den här låten kräver en galaklänning, Sanna skulle haft Sibel-klänningen inkl fläktar. Vi tycker att låten är som en Titanic-ballad (jag hoppas att den vinner, reds anm).

8. Nordman
Här tog vi paus. Reblo återberättade Luuks roliga skämt från förra veckan: att dansaren fick brinna på bål en gång till, på internationella kvinnodagen och allt.

9. Frida
Lila är fint. Reblo har köpt en lila kofta idag.

10. BWO
”Han är som himlen”. En lång diskussion om frikort och hur vacker Martin Rolinski är. Det kommer gå hem i östeuropa. Jenny har blivit erbjuden att ha Måns som frikort men hon väljer hellre Schyffert, Johanna väljer full kille på krogen för chansen är större att hon får använda det då.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Nästan liveblogg

  1. Britta skriver:

    Åh vad jag hade velat vara med er nu känner jag. Jag är dum i huvudet som bangade. :( Jag får sikta på nästa år ist. :)

  2. Buster skriver:

    Jag menar inte alls att vara elak men det såg ut som att Frida hade en fat-suit.

Kommentera