Popjunkien

Solo i Stockholm

Jag är också fascinerad av män som går ner i vikt. Ett exempel är Brolle Jr som tappat både mage och yvig lugg och plötsligt blivit lite hunkig.

För att göra en lång historia kort så blev jag nyligen erbjuden att förhöra mig personligen om hans viktminskning men jag avböjde. Men jag är fortfarande nyfiken! Har han varit tvungen att byta ut hela sin garderob och vilken storlek drar han numera i jeans? Vad var det första han köpte och det första han slängde? Tar han också på sig gamla brallor, håller ut linningen och ropar ”kollarå” till folk runtomkring för att illustrera hur smal han blivit?

Om jag är impad av den kroppsliga makeovern är jag är mindre entusiastisk inför hans nya singel ”Solo i Stockholm”. Texten är på tok för banal. Det låter till att börja med så konstigt när en urnorlänning sjunger på rikssvenska att han ”e solo i Ståckhålm”. Men han har ju en bra röst och sjunger otroligt snygga R. Kanske tar den sig?

Kolla video här.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Solo i Stockholm

 1. bondhustrun skriver:

  Åh, jag har alltid varit lite svag för brolle, men det här på svenska var väl njae.
  Jag brukar inte föredra rondör hos män men visst var han väl hunkig förr också? Nästan mer. Och han var väl aldrig direkt tjock? Håret är dock bättre nu. FÖrstås.

 2. Hanna skriver:

  Jag håller väldigt med Bondhustrun.

 3. malin skriver:

  såg brolle på go kväll alldeles nyss och programledaren avslöjade att han var nykär i en annan svensk sångerska. VEM?

 4. Jack H skriver:

  Brolle är bäst just nu! Videon är jättefin och låten finns i en softare version också för fansen. Kolla upp!

Kommentera