Popjunkien

Osett avsnitt av Friends

Nu har det hänt. Det jag inte trodde möjligt. Jag har sett ett avsnitt av Vänner som jag inte sett tidigare!

Min andra höst i London hade jag en månads dötid medan jag väntade på att få börja mitt nya jobb. Det som fyllde största delen av mina panka, ensamma dagar var att titta på alla säsonger av Vänner, avsnitt för avsnitt på VHS. Jag antecknade till och med vilka avsnitt jag sett i min dåvarande dagbok. Typisk anteckning: ”regnade, J. jobbade, pratade med X, såg avsnitt 7-12 i säsong 3″.

Och sedan jag kom hem till Sverige igen (för länge sedan nu) har jag ju inte kunnat undgå Femmans ständiga repriser så jag trodde nog jag sett alla. Men icke alltså. Det var det här avsnittet (som inte var särskilt roligt).

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Osett avsnitt av Friends

 1. Mimmi skriver:

  Men Sean Penn är med vilket ger åtminstone någon pluspoäng i mina ögon! Har han inte rätt söt maskeradkostym också eller har jag drömt det?

 2. annalin skriver:

  Det är min dröm!!!
  att hitta ett vänneravsnitt som jag inte har sett!
  för några år sedan hade jag bara sett TOWhere the monkey gets away en gång, men nu har jag sett det så många gånger så att jag ”kan” det också.
  Och det är tack vare 5:ans underbara repriser! Jag är evigt tacksam att de kör serien runt runt!

 3. Olle skriver:

  En gammal vän till mig kom förbi med 8st Friends-dvder för några veckor sen, men jag vågar inte börja titta på dem för tänk om det finns något avsnitt där som jag inte sett! Då betyder det att jag inte redan sett alla och då har jag ljugit för säkert halva jorden.

 4. Jo skriver:

  Det finns ett avsnitt som jag sett högst en gång och det är när Joey ska bygga the entertainment center, den där fula hyllan som de senare försöker sälja och Joey blir instängd i. Jag tror även att det är i det avsnittet som Chandlers dörr blir sågad mitt itu.

 5. Jenny skriver:

  men vet du, vi pratade om det där avsnittet här på jobbet för bara en vecka sedan eftersom min arbetskamrat citerade den där vännen till monica och phoebe som hade en fejkbrittisk dialekt. och jag hade då ingen aning om vad arbetskamraten höll på att prata om. så jag var ju tvungen att leta fram avsnittet och jag hade ju sett det ändå men hade totalt glömt bort den där biten i avsnittet.

 6. annalin skriver:

  Jenny,
  är det inte konstigt att den vännen med fejkbrittisk accent (om det är samma avsnitt jag tänker på) -hon som skryter så mycket – är Joeys agent i hans spinoffserie sen..?

Kommentera