Popjunkien

Vem hänger med på Spy Bar den 29:e?

Från mejlen:

Fredag 29 februari, på självaste skottdagen, är det dags för återkomsten. Chapel Hill Crew (Erika Wasserman, Digge Zetterberg och Lina Thomsgård) återtar vita baren på Spy Bar: Chapel Hill Second Coming!

Varje fredag kl 00-05 blir det handklapp, stämsång, taktstamp, kvinnokamp och nya innovativa teman. Björn Afzelius, Gianna Nannini och Chemical Brothers, Carl Lewis och prinsessan Stephanie, dagsfärskt technotrams, Donna Fargo och Monica Törnell samt en massa annat ni inte valt själva.
Praise the lord, så ses vi om två små veckor.

CHAPEL HILL SECOND COMING
Fredagsaftnar (från 29/2) kl 00-05
Spy Bar, Vita Baren

*Coming, second: (a.k.a. Parousia): The belief that Jesus will descend to earth as described in the biblical book Revelation, leading a massive army.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Vem hänger med på Spy Bar den 29:e?

 1. Hanna skriver:

  Oj vad roligt.

 2. Olle skriver:

  Haha, nej jag ska nog på Debaser då, Yeasayer spelar ju! Annars hade jag lätt, det är ju Spy Bar liksom!

 3. Malin Collin skriver:

  Gud, jag vill verkligen dit! Jag har varit en sådan supertönt när det gäller uteliv de senaste månaderna men varje lördag har jag varit sugen på Chapel hill crew men sen har jag tänkt: ”Nä, jag är för tjock numer och inget i min garderob passar längre och jag orkar nog inte vara vaken och jag kan nog ladda ner någon tv-serie och kolla på istället osv”. Förresten, kul att se dig som hastigast på Telia bloggträffen – synd att vi inte hann säga hej på riktigt :-)

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Malin: detsamma verkligen. Därav mitt exalterade utrop när jag fattade vem du var :)

Kommentera