Popjunkien

Mer om ZTV:s Nostalgiveckor

Inte direkt otippat att just jag, eder popjunkie, är helt fast i ZTV:s nostalgiveckor. Bara att se 90-talskläderna är ju som en skänk från ovan. Plastkläder! Silvriga gymnastikskor! Stakka Bo i kjol! 90-talshår!

Den mesta informationen om det jag hittat finns i en Facebook-grupp. Jag klistrar in texten för er som inte är members:

Varje kväll klockan 21:00 (och med repriser på helgen) kan alla som vill se Knesset, Bacon, Flavor of the Week, Estrad, Babbla med Babsan, Kalender Für Alle, Beckerell, Bumtsibum, Terror TV, Tullhus 2, Jag: Peter, Västmannagatan 44 A, Äntligen Fredag och Cumbaya och mycket, mycket mer.

Medverkar gör bland andra Fredrik Lindström, Mårten Andersson, Anna Mannheimer, Peter Siepen, Ola Lindholm, Mattias Hansson, Amanda Rydman, Pontus Djanaieff, Felix Herngren, Kajsa Mellgren, Kristian Luuk, Johan Widerberg, Eva Röse, Per Sinding-Larsen, Martina Ledinsky, Dregen, Robert Gustafsson, Pelle Nilsson, Viggo Cavling, Henrik Schyffert, David Hellenius, Saunet Sparrell, Jens von Reis, Tobias Kagelind, Källa Bie, Mia Skäringer, Anders S Nilsson, Magnus Broni, Anna-Charlotta Gunnarsson, Olle Ljungström, Ebba Blitz, Peter Wahlbeck, Alice Bah, Henrik Johnsson, Wille Crafoord, Sofia ”Soffipropp” Wistam, Sven Hallberg, Klas Fahlén, Johan Wiman, och så otroligt många fler.

Vi har grävt djupt i de egna arkiven för att plocka ut det bästa, värsta och härligaste klippen ur programmen från ZTVs smått fantastiska historia.

Dessutom blir det en hel del nedslag i ”det gamla Sverige”. Vi besöker exempelvis Hultsfreds- och Lollipopfestivaler, Rocktåg, Swedish Dance Music Awards och andra evenemang som gick av stapeln på 1900-talet.

ZTVs nostalgiveckor är en kärleksfull hyllning till alla dem som varit med och skapat smått fantastisk TV-historia. I den nya liveshowen ”ZTV Presenterar” (premiär 18 januari 22:00) kommer ett helt gäng fantastiska oldies till studion för att berätta hur det gick till när det begav sig. Det blir kul. Så missa inte!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Mer om ZTV:s Nostalgiveckor

  1. Marcus skriver:

    Tommy? Visar de repriser av Tommy?

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Ah gamla goda ZTV. Jag minns när Ace of Base kom dit när de var alldeles nykläckta och fick trängas allihop på en pyttescren i pyttestudion och mima till All That She Wants. :D

Kommentera