Popjunkien

Det är ingen TJEJ!

Värre än 75-åringa människor som kallar sig själva för tjejer och killar: hussar och mattar som kallar sina hundar för saker i stil med ”schäfertjej” och ”schäferkille”.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Det är ingen TJEJ!

 1. Hanonym skriver:

  eeeeeh, jag kanske ibland råkar säga: ”kom killen” till nån av mina hundar eller typ ”vilken duktig pojk” när vi tränar. Jag rodnar och skäms.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  haha, jag kan nog gissa vem du är :)

  men det är skillnad mellan att använda det så och att sätta ut en hundvaktsannons med orden ”Go’ och glad schäferkille behöver sällskap”.

  (som alltså var det som triggade mitt utspel)

 3. Hanonym skriver:

  STOR skillnad. Jag är dessutom ytterst noggrann med att inte vara ”en hundägare” bland ej inbitna. Hundfolk är ett slag för sig.

 4. Hanonym skriver:

  Jag råkade först skriva STOR skillnad och nu kanske den här kommentaren kom två gånger? Hur som helst, med stor skillnad menade jag att jag kan se en person bakom den där annonsen och den är inte jag. Är dessutom ytterst noggrann med att inte vara ”en hundägare” bland ej inbitna. Hundfolk är ett slag för sig.

 5. Olle skriver:

  Hahahahahahaha! Schäfertjej! Bästa ordet!

 6. Anna skriver:

  Det roligaste just nu, fast det inte har speciellt mycket med detta inlägg egentligen, är när V använder ett mycket speciellt och lite tufft scheljud. Just tjej uttalar hon vansinnigt gulligt, typ ”choej” – tänk lite tufft 3-åringsaktigt sådär. jag dör.

Kommentera