Popjunkien

Och gillar inte ens dill!

Den här bloggen handlar som bekant om typ allt egentligen, bara att jag grupperar det i något som kan kallas popkultur. Därför förflyttar vi oss nu raskt från roliga klipp till smaksatt creme fraiche.

Ikväll var nämligen min sons mat så ljuvligt god att jag just nu håller på att laga mig en egen portion: snabbmakaroner, tonfisk och creme fraiche äpple/dill/curry.

Jag älskar att man nuförtiden kan köpa vilken sås/tjock vätska som helst utan att behöva laga till den själv. Jag kan väl reda en sås men om jag slipper så köper jag hellre en färdigsmaksatt. Förutom creme fraiche med smak är jag storkonsument av följande halvfabrikat på såsfronten: Kelda Ostsås. Dels för att jag tycker det är gott att ha som bas i pastasåser/lasagner, dels för att det är oslagbart som kyla-ner-barnets-mat-fort-komponent.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Och gillar inte ens dill!

 1. Hanna skriver:

  Keldas ädelostsås är perfekt till färsk pasta (gärna ravioli med ricotta/spenat) och tunna skivor rökt skinka. Lite parmesan och kanske gott bröd = helt ok fredagsmiddag som går på fem minuter.

 2. Olle skriver:

  Tortellini + Kelda ostsås = mumma.

 3. Anna skriver:

  Får jag komma med ett tips? Nästan lika lätt som de helt färdiga såserna. Knorr (eller är det Blå Band?) gör en pulversås som blandas med créme fraiche. Finns i smakerna mango och chili. Perfekta till nästan allt. Mangosåsen är en favorit i vårt hushåll.

  Tjing

Kommentera