Popjunkien

När jag låg med Bill Kaulitz

Jag har nog aldrig bloggat om detta men jag är övertygad om att jag om jag hade varit 14 år hade varit totalinne på emomusik. Jag tycker i hemlighet om det pompösa och tonårsromantiska i band som 30 seconds to Mars och My chemical romance.

Infoga din kommentar om vad som är emo och inte här: ______________

Nåväl. Säkert inte emo men tidigare ikväll spelades Tokio Hotel på Nickelodeon och min son pekade på sångaren, den brådmogne välsminkade Bill Kaulitz, och bara: ”pappa!”

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till När jag låg med Bill Kaulitz

 1. Magnus skriver:

  Haha! De är för härliga. Igår när vi gick upp ur bassängen på babysimmet vände sig Clara ner mot den kvinnliga läraren som är i 40-årsåldern och sa ”hejdå morfar!”

  Jag hade hoppats att du visste vad som var emo och inte. Jag har ingen aning. Hörde nån på radio som kallade Kent för emo. Det är väl ett tecken på ålderdom att man inte förstår sig på de moderna musikgenrerna?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  wikipedia har utförlig info, men i den ingår inget av ovan nämnda band:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Emo

  Fashioncore har jag däremot benkoll på (läs mer här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Fashioncore) och eftersom många av åtminstone MCR-fansen ser ut som fashioncore har jag tänkt att de är emo.

  Eh. Jag tappade bort mig själv i det här resonemanget.

 3. kicks. skriver:

  haha. e säger (eller sa när hon var mindre iaf) pappa till clark gable på min borta med vinden-tröja.

 4. annan skriver:

  Mina barn är rätt förvirrade när det gäller vilka som är deras föräldrar. Senast (och nästan roligast): Peter Fonda på filmaffischen till Easy Rider är ”mamma”.

 5. johanna skriver:

  alla drömmer nog om att få ligga med bill vettu fast inte jag ^

 6. Camilla skriver:

  Haha kuul xD Min vikarie pekade idag på Bill Kaulitz idag och sa vad fint, är det där du? år min grafisk design uppg :) haha!
  Försten Tokio Hotel är ett rockband, inte emoband.Dem sjunger om kärlek ect..

 7. pruto skriver:

  FAN!!! bill är värds söt och ingen kan säja nåt annat. det finns ingen som inte vill ligga med bill. men där imot så finns det såna som är yngre som kan ligga med han. tillexempel jag. jag vet att alla vill ligga med han men om man vill göra det med någon så får du väl sattsa på hans brosa. bara så du vet. BILL ÄR MIN OCH SIG INGET ANNAT. HAN ÄR BARA MIN!!!!!<3

Kommentera