Popjunkien

B-kändismän skriver av sig

Litteraturspaning tidigare publicerad i Glamour, september 2007. En spaning som skrevs innan Aftonbladet gjorde stor affär av Martin Svenssons bok, märk väl.

B-kändismän skriver av sig – den nya ”tell all”-trenden
Bakom varje framgångsrik kvinna står en man som vill skriva om henne. Så skulle man kunna sammanfatta den senaste trenden där B-kändismän skriver av sig efter äktenskap med kända sångerskor. I våras kom ”La Famiglia” – den första delen i den självbiografiska trilogi (!) som den dansande axelvadden Emilio Ingrosso planerar. Tidigare frun Pernilla Wahlgren och hennes familj hängs ut.

Rymdraket-Martin Svensson är idag mest känd för att ha varit gift med sångerskan Dilba. I höst släpper han romanen ”Hej! Mitt namn var Elton Persson” som enligt förhandsrapporterna är baserad på hans relation med Dilba. Hon kommenterar boken med ett torrt ”Martin Svensson är en ganska tråkig person, så jag hoppas att hans bok är bättre”.

Britney Spears är en annan popprinsessa det skrivits ”tell-all”-böcker om. Jason Alexander, som Brittan var gift med under ett blött nyårsdygn, har cashat in på att sälja detaljer om henne. Och när make nr 2, Kevin Federline, hotade med att skriva en bok tystades han med en fet check. Nu sägs Britney själv skriva en bok om sitt vilda liv.

Vågar vi hoppas att nästa bidrag i genren blir från någon som verkligen har något att avslöja? Guy Ritchie talar ut om äktenskapet med Madonna. Eller Daniel Westling om livet med Kronprinsessan Victoria?

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till B-kändismän skriver av sig

  1. Musse skriver:

    Tråkigt nog för den ”dansande axelvadden” Emilio har hans första bok sålt så dåligt att del 2 och 3 antagligen inte kommer att ges ut.
    Herregud vem vill gynna honom och köpa hans bok? Läste nyligen att han håller på att öppna nån typ restaurang på Mallorca. Kanske slipper vi se hans bittra uppenbarelse på Östermalms gator i framtiden. Låt oss hålla tummarna!!!

  2. Olle skriver:

    En Guy Ritchie-bok skulle jag verkligen vilja läsa, men också gärna en av Britney faktiskt. Visst, hälften av det kommer förmodligen vara lögner, men ändå. Man kan liksom inte motstå frestelsen.

Kommentera