Popjunkien

Tjugohundrasju-åtta

Notering apropå de tre galor jag antingen bevistat eller sett på tv den senaste tiden: ingen fattar vilket år de delar ut pris för och varje nomineringspåa blir fel. ”De nominerade i 2007 års bästa manliga film för 2008 är…” osv.

Nu vann Michael Segerström Guldbaggen och eftersom jag också sett Darling nu kan jag säga att jag tyckte att det var väl bra. Roligt tal också.

Mindre rolig var Sven-Bertil Taube. Vad går han på? Om jag vågade skulle jag skriva en sak om honom men det gör jag inte. Lena Endre var också pinsam förresten men nu ska jag vara tyst.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Tjugohundrasju-åtta

  1. Jo skriver:

    Ja!! (”Precis vad jag också tänkt på”)

    Dessutom så har ingen under alla dessa år lärt sig att INTE säga ”Och vinnaren är…” innan de öppnar kuvertet. För när de öppnar kuvertet står det ju ”Priset för bästa manliga…” och det måste de läsa upp. (Hoppas du förstår vad jag menar. Är lite yr.)

Kommentera