Popjunkien

Smile, you’re on candid camera

Supersen lunch. In och ut på Konsum för att köpa kyckling. (Homerdreglar: mmm, kyckling)

Ska slänga skräp i soptunnan i Konsums entré. Öppnar locket och ser en hundralapp. En färsk oknögglad hundralapp. Bredvid ligger något som ser ut som en betalningsavi, ungefär som förr i tiden när man lade en bankgiroslipp och pengar i ett kuvert.

Tar självklart inte upp pengen. I min värld betyder pengar i lådor att man säkert hamnar i dolda kameran. För att jag ska förnedra mig på det viset krävs 10 000 spänn minst.

Tipsar dock er gladeligen. Konsum på Sveavägen 70. Först till kvarn!

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Smile, you’re on candid camera

 1. Är det den Konsum som ligger tvärsöver från Grand? I så fall har jag varit där en gång, under årets filmfestival. Köpte en banan, ekologisk. Jättegod.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  jajemen, det är den. Du hittade inga pengar?

 3. Nej. Fast det kan bero på att jag inte varit där och letat. 40 mil för en hundralapp är lite väl långt att åka, även för en smålänning.

  Men butiken var trevlig och bananen var god. Jodå.

 4. Markus skriver:

  Påminner mig om konversationen i Clerks, ”generally, when people see money lying around on the counter and noone’s around, they think they’re being watched.”

 5. Igår hittade jag en tjuga på marken utanför Coop Extra här på min hemort. Tillräckligt liten summa för att dold kamera skulle kännas osannolik.

  Om det inte var en mobilkamera. Hmm…

  En hundring där, en tjuga här, det kanske är en grej?

 6. Rebecca (admin) skriver:

  men oj, det är som att Coop bjuder sina kunder på pengar.

 7. Succén fortsätter! Idag hittade jag en tia i en Statoil-butik. I den här takten kommer jag komma upp i hundralappen inom bara några veckor, minst. Läckert.

Kommentera