Popjunkien

Nya glajjer, nya tv-program

Idag har jag hämtat ut mina nya glasögon så nu kanske jag kan börja kolla på tv igen efter tre veckor utan. Det har gått så långt att jag inte längre orkar kolla på långt håll utan glajs, oavsett om det handlar om tv, konserter, köra bil eller tjuvstalka snyggt klädda människor.

Så, med anledning av mina nya pigga ögon, några snabba kommentarer om West end star:

a) Det framgår inte riktigt varför de letar efter musikalartister i Sverige.

b) Varför är alla som är intresserade av musikalkarriärer så… kristna? De är så käcka, fina och alerta. Juryn är också snäll och käck. Jag känner mig snäll och käck bara av att ha detta på i bakgrunden.

c) Och av alla människor i hela världen är Magnus Carlsson programledare. Why?!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera