Popjunkien

Olle Ljungström

Gud, jag skamsköljer så i tv-soffan. I somras när jag var ute en kväll så pekade mitt sällskap på en kille i baren och bara ”det där är Olle Ljungström”. Jag tappade hakan. Så annorlunda han såg ut! Långhårig och kratrig i ansiktet och liksom… lite kortare och ganska mycket fulare. Jag frågade flera gånger om personen var säker på sin sak. Det var hon.

Så jag har pekat ut den här mannen för andra nu. Återberättat historien och bara tänk han som var så stilig och oj vad han har chanserat. Min man skrattade mig rakt i ansiktet när jag teaterviskade ”Olle Ljungström” på tunnelbanan en gång och sedan har det blivit lite av en beef oss emellan. Han tycker jag är lättlurad medan jag har hävdat att folk visst kan ändra utseende.

Så kom då dagen då Olle Ljungström gästade ett tv-program, kvällens EKG. Lång, stilig, korthårig. Som vanligt.

Den andre mannen jag sett lite här och där, med långt hår och kratrigt ansikte, är alltså någon helt annan.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Olle Ljungström

  1. Hanna skriver:

    Men hjälp, det där är verkligen något jag också skulle ha kunnat göra (och har gjort..)

  2. Jo skriver:

    Åh så roligt. Tänk om han visste att han faktiskt varit någons Olle Ljungström.

Kommentera