Popjunkien

Slå sönder sin hälsena för Idol

Jag tycker det var lite roligt att merga två av Aftonbladets toppnyheter på nöjessajten.

Idol-Daniel röstas ut vilket gör en av jurymedlemmarna så rasande att han slår sönder sin loge. Samtidigt blir Lasse Bengtsson så upprörd av denna skymf mot rätten att vinna en tv-sänd talangjakt att han sliter av sig sin hälsena.

lasse vs breitholtz

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Slå sönder sin hälsena för Idol

 1. Olle skriver:

  Jag skäms att Idol fortfarande sänds på TV och att dagstidningarna inte har något bättre för sig än att skriva om sånt där trams.

 2. TezZ skriver:

  En extremt löjligt överdriven reaktion från Breitholtz sida. Och för övrigt är Idol ett enda stort skämt. Vad menas med att ”merga”? Är det komponeringen du gjort av artiklarna? Såg i alla fall lite kul ut, tänk om det faktiskt hade varit sant?

  :D

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Tezz: ja, med merga menade jag att jag slog ihop två artiklar men nu ser jag ju hur fånigt det ser ut.

  Försöker jobba på att inte blanda in försvenskad engelska i mitt tal och skrift, men det är inte lätt att låta bli alla gånger :)

Kommentera