Popjunkien

Björn och Chapel Hill Crew

Branschfest igår. Förra året var hemliga artisten Robyn, igår gjorde Björn Gustafsson ett framträdande! Ni vet han vars lockar, för att citera en god vän, man vill pilla på helt platoniskt. I love him.

Läs intervju med honom i Metro idag. ”Jag har en flickfrisyr från 1600-talet” haha.

Och Chapel Hill Crew spelade skivor. Så himla bra! Jag gick fram och eh… tackade för min favvo Love is a battlefield. Det finns ett foto på mig från ungefär den stunden på kvällen. Jag gör en pojkbandspose vilket säger allt om hur pepp jag var.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Björn och Chapel Hill Crew

 1. Marcus skriver:

  What the fuck!
  Vad har jag sagt om att göra om webbsidor? Grrr!

 2. Hanna skriver:

  Fina nya bloggen! Och jag är avis, ska också gå på branschfest om hundra år.

 3. Annika skriver:

  Ok med ny sida, men var försvann s:et i populärkulturjunkie? Jag gillade s:et.

 4. Anna skriver:

  very nice!

 5. lina från chapel hill skriver:

  vi tyckte att du var så himla bra också.
  kom!

  http://www.facebook.com/group.php?gid=4948629284

 6. Rebecca (admin) skriver:

  men åh vad rart, you can count me in!

Kommentera