Popjunkien

Blöcker

Jag såg att Katrin Schulmans blogg ska bli bok och jag tänker att det skulle vara intressant att ta del av försäljningsstatistik på den senaste tidens bloggböcker. Det känns inte direkt som ett succékoncept att ge ut kret-och-pleti-bloggar med texter som många redan läst. Plus att innehållet i många bloggar är rätt begränsat, t ex hos Englas showroom.

Men en bloggbok som jag tror håller för att den är lite mer skönlitterär, och framför allt har längre inlägg med substans och tanke, är Killing Zoe (som precis som Engla är utgiven på Nicotext). Men jag har inte läst den, har ni?

Katrin Schulman är med i P3 Populär nu på förmiddagen.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Blöcker

  1. Rebecca skriver:

    Men; Virtanens bloggbok då, höll den? Den hade ju ganska långa fina texter med funderingar.

Kommentera