Popjunkien

Mer om Man stroke woman

Puffade lite inför programstarten och nu har det börjat. Man Stroke Woman går på TV4 Komedi lite då och då, men t ex halv tio på fredagar med repris halv tio på söndagar.

Producent är Ash Atalla, som är en av dem som är direkt ansvarig för The Office-succén. Och en av mina favoriter i seriens olika sketcher är Nick Frost, som känns igen från t ex Shaun of the dead och Hot Fuzz. Jag såg den senare nu i helgen och har efterskrattat ända sen dess. Slutscenerna var alldeles för långa, jag får på riktigt utslag av utdragna actionscener, men helheten ändå underhållande bra.

Tillbaka till Man Stroke Woman så gillar jag också Meredith MacNeill, kanske för att hon är internationell mitt i allt det brittiska. Och för att hennes roller alltid är psykopatroliga.

Sen tycker jag det är lite konstigt hur programmen skuffas undan till skruttkanaler som nästan ingen har. Om The IT Crowd får gå på vanliga fyran borde väl Man Stroke Woman också kunna platsa där, på en lite halvsen sändningstid sådär?

Avslutningsvis, ett annat roligt MSW-klipp: King of Spain.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera