Popjunkien

SMK – nu med ”stil”

För rätt länge sedan skrev jag ett inlägg om Slagsmålsklubben och deras loppislook, och det faktum att de så förutsägbart valde att bo under en kartongremsa i Berlin. Många hatade mig efter det, men jag står kvar vid det fortfarande, med tillägget att jag numera förstår att Berlin är lika förutsägbart som att jag själv flyttade till London efter gymnasiet. Man gjorde så på 90-talet.

Därför blir jag glad när jag ser de här fina t-shirtarna. Har själv länge funderat på att köpa på mig lite hötorgsmode med fejdade djur på. Jag har ett Myrorna-fynd med en tiger på, inte lika fin som de här dock.

varg i motljus

(klickbar bild)

Jag har snott bilden från Hanna, tack darlish.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till SMK – nu med ”stil”

  1. isabelle skriver:

    Det är ändå rätt häftigt att de bor i östberlin på nåt sätt.

Kommentera