Popjunkien

Schmidol

Jahopp, jag hade ju inte tänkt Idol-blogga så mycket i år och här sitter jag redo för ännu ett inlägg. Råkade höra kvällens auditions i bakgrunden och tänkte bara kort säga:

 • nästan alla killarna är tråkiga. Vågar man hoppas på en tjejvinnare i år?
 • trots att jag är lite trött på kristna-killen-som-sjungit-på-folkhögskola-stilen tycker jag bäst om Christoffer. Plus för kvällens lockiga jesusfrilla!
 • annars tror jag Daniel kommer gå långt i tävlingen. Min man önskar dock att han losar sitt spattiga kroppsspråk om det går att ordna? Tack på förhand.
 • Av tjejerna gillar jag Anastasia och Amanda bäst hittills.

Fnissbonus: läs deltagarnas biografier på Idol-sajten, de ser ut att vara helt oredigerade och innehåller små guldkorn så här i internetspråkets tidsålder.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Schmidol

 1. Fredrik skriver:

  Amanda! Jag kollar inte, är inte intresserad… nej, stryk det, är snarare fientligt inställd till idol-konceptet, men en vän skickade youtubelänk till Amandas såndäringa auditongrej, där hon spelar gitarr och sjunger en Elvis-låt. Jäklar, hon var en hel massa bra. Om någon ska vinna är det hon, om det inte innebär att hennes talang trycks ner av konceptstöpningen, för i så fall hoppas jag hon åker ut tidigt och tar revansch genom knocka både ettan och tvåan i försäljningslistorna.

  Det är vad jag tycker, det.

 2. LipGloss Bitch skriver:

  Jag håller en tumme för Daniel såklart han är från Jönköping ju, har för övrigt spelat i samma band som Karl Martindahl… bådar väl gott :)

 3. olle skriver:

  du råkade höra kvällens avsnitt, men såg ändå jesusfrillan? BUSTED!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  haha, du är så rolig. Men igår såg jag inget, promise!

 5. olle skriver:

  däremot gjorde jag det (bara 10min!) *skäms*

Kommentera