Popjunkien

Pinsamt i Idol, II

En annan riktigt pinsam sak är ju när folk sjunger och ”lever sig in” i sången genom att blunda och sprätta med lillfingrarna. Aktuellt exempel: Marie Picasso.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Pinsamt i Idol, II

 1. Maria skriver:

  Jösses vilket wail-o-rama! (jag är en av få som inte kollar på Idol)

 2. Empa skriver:

  Jag dör av genans! ”Jag njuter så av min egen sång att jag måste stänga ögonen”

 3. Misanth skriver:

  Marie Picasso är en ganska pinsam uppenbarelse på det stora hela. En av höjdpunkterna i hennes karriär måste ju ändå vara när hon snortade samarin.

 4. Eva skriver:

  Marie må ha gjort misstag som de flesta har i bagaget på ett eller annat sätt, inte mer med det. Att hon kan sjunga är ett faktum, inte ganska bra utan helt fantastiskt bra! Hon verkar dessutom ha hjärna och jag hoppas att hon lyckas, det är hon värd!

 5. Martina skriver:

  Jag håller fullständigt med Eva i hennes kommentar.
  Marie är en fantastisk sångerska.

  Och till alla er som skriver negativt om Marie och hennes vistelse i BB-huset mm. Hon måste ha gjort ett otroligt intryck på er, som tom minns att hon tex snortade samarin.
  Det är ju ändå 6 år sen hon var med.
  Kommer ni ens ihåg vad ni gjorde själva för så länge sen.
  Näää, sluta var så missundsamma och se vilken underbar sångerska hon är och sluta älta saker som hände för evigheter sen.

 6. Rebecca (admin) skriver:

  jag håller med Eva och Martina, Marie med det löjliga artistefternamnet har talang och hon har tagit sig vidare just pga detta. Jag tycker heller inte att man ska döma någon för hårt för tidigare synder, my god vad jag skulle vara ofördelaktig om jag enbart betraktades utifrån vad jag själv gjorde för fem år sedan (hon var med i 2002 års BB).

  Men den är ändå pinsamt att njuta av sin egen sång så till den milda grad att man blundar och nästan grinar år 2007. Hon gör ju tusen ggr värre utspel än den filippinska som blev så kritiserad för sitt kroppsspråk.

 7. Maaarioa skriver:

  Men spela roll om hon har varit med i big brother, hon sa ju själv att hon trodde det skulle vara en rolig upplevese liksom, alla gör sina misstag och hon verkar endå ångra att hon var med, hon är fett duktig tycker verkligen att hon ska gå långt, och även om hon inte blir idol tror jag hon kmr bli nått stort på någe annat sätt, för sångare lär hon ju bli!

Kommentera