Popjunkien

Thåström-intervjun

Kollade Musikbyråns åtta år gamla intervju med Thåström igår och det var en fin upplevelse. Inte för att intervjun var särsilt intressant, det ställdes ju inte en enda fråga, eller levererades några svar heller för den delen, men alla gamla bakåtklipp var bra och det var kul att se en så naturlig, avslappnad och… normal Thåström.

Men apropå hjälmliknande peruker till frisyrer. Är det löshår han har? Och undrar om han färgar håret hos frisör eller hemma i badrummet? Jag hoppas det senare, tankebilden på Thåström med svettiga engångshandskar i plast på händerna är så behaglig. Fast helst ser jag ju som ni vet att medelålders människor (mest män) inte färgar håret alls.

En rolig tillfällighet är att jag under gårdagens städdag på kontoret fick en skiva som städades fram. Nämligen en av Thåström signerad ”Tiggarens tal”. Fast givaren kunde inte garantera signaturens äkthet, och stavningen ser lite suspekt ut. Men ändå! Jag brukar ju tjata om att det är en av mina favvoskivor från uppväxten och jag har den bara på vinyl och mp3.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera