Popjunkien

Kultur-Marit, del 2

Jag hade missat exakt hur kulturtantig Marit Bergman är (apropå mitt inlägg från förra veckan). I helgen körde jag bil för första gången på en evighet och hamnade därför på P4 i radion. Där spelades ”Allt som jag har” med Torgny Melins, en låt som tydligen är skriven av Marit.

Läs mer hos Dansbandsbloggen. (Nog första och förmodligen sista gången jag länkar just dit).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Kultur-Marit, del 2

 1. SW skriver:

  Haha! Quality popkultursspaning.

  Torgny Melins har väl en historia av att flörta med popmusik; de spelade ju tidigare in tolkningar av Teddybears Sthlm, och gjorde en del konserter med dem.

  ”Allting som jag har” finns på Dutuben, med riktig musikvideo! http://youtube.com/watch?v=zGzr2pH8_2I

  Skivan med samma namn öppnar dessutom tydligen med Håkan ”Håkan” Hellströms ”Kom igen, Lena”. I alla fall enligt http://www.expressen.se/noje/recensioner/skivor/1.700394/torgny-melins-allting-som-vi-har

 2. Michael Nystås skriver:

  Hej, Rebecca!
  Kul att du uppmärksammar undertecknad! Jag följer din blogg, tyvärr med en viss oregelbundenhet, men finner den läsvärd och bred. Torgny Melins tolkning av Håkan Hellström är lysande – och att Marit skrev titelspåret till deras platta var en jättenyhet i min värld.
  Vi hörs!
  /Michael

Kommentera