Popjunkien

Fly Segway, fly

Jag tänkte att jag skulle göra en Simpsons-koppling till nyheten om att det är olagligt att köra töntfordonet Segway. En av mina favoritscener i Simpsons är nämligen när Homer sitter i fängelse och har tjallat på internerna och måste fly från dem. Plötsligt dyker han upp på en Segway och kraschar igenom ett stängsel samtidigt som han ropar ”fly Segway, fly”. Allra roligast hade det ju varit om jag hittat klippet på Youtube men det har jag inte gjort tyvärr (lite chockad faktiskt, ALLT borde väl finnas på Youtube nuförtiden?).

Mitt absoluta favoritavsnitt gick på TV6 häromkvällen igen. ”King-size Homer” (säsong 7 avsnitt 7) – det där Homer bestämmer sig för att bli så tjock att han får jobba hemifrån. Det avsnittet finns det däremot tusen versioner av på Youtube, här kan man se några av godbitarna. Roligast tycker jag är tjockiscapen.

200px-KingSizeHomerMain

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Fly Segway, fly

 1. Tove skriver:

  Åh, det är mitt favvo också! Gillar: ”The fingers you have used to dial are to fat…”

 2. SW skriver:

  Jag tog Reblo på orden och dammsög YouTube. Och, mycket riktigt, allt finns på den där jämrans Dutuben! Thusly, I giveth you: King-Size Homer, från säsong sju, 1995.

  Del 1:
  http://www.youtube.com/watch?v=-VoixivY794

  Del 2:
  http://www.youtube.com/watch?v=mebOL0Qv4DA

  Del 3:

 3. Jeg ELSKER det avsnittet! Har det heldigvis i sin helhet på dvd :) Homer er så gullig i sin fine blommiga klänning.

 4. lotta skriver:

  hans muumuu menar du. haha. kan vara det fulaste plagget någonsin?

Kommentera