Popjunkien

Dagens snigelpost – Lillbabs i flätor

Kolla! Bloggläsaren Lasse har skickat mig bildbevisen vi alla längtade efter så hett. Lillbabs i semesterflätor. Pojkvännen Olav Bjölstad kommenterar i texten:

”Fyra timmar senare har hon förvandlats till en brundbränd Karibiens drottning med massor av hårt knutna flätor över hela huvudet – hon passar jättebra i sin nya frisyr”.

Klickbara bilder.

Lillbabs2

Lillbabs1

Lillbabs3

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Dagens snigelpost – Lillbabs i flätor

 1. Brita skriver:

  JAG ÄLSKAR INTERNET!

  tack för all hjälp, Rebs.
  vad fint att få veta att det inte bara var inbillning de där flätorna.
  och vilken bonus, sen, den där rubriken. loves it.
  vet man vilket årtal vi snackar om här? svårt att använda liz taylors (eller haralds, för den delen) anlete som måttstock eftersom det sett likadant ut de senaste fyra decennierna.

 2. Brita skriver:

  haha, nu har jag samlat mig lite, läste den gamla tråden och såg att det var 1992. alltså LASSE vilken stjärna. nu undrar jag bara
  1. hur kommer det sig att lasse satt inne på ett femton år gammalt nummer av Hänt i veckan?
  2. hur kommer det sig att jag tyckte att det var ok att kalla dig ”Rebs”? (ber så hemskt mycket om ursäkt, en gammal rebeccareflex helt enkelt)

 3. lasse skriver:

  Svar:
  1. Ja, hur kommer det sig? Det var en ren tillfällighet att jag hade tillgång till den tidningen. Jag har dessutom sett Lill-Babs uppträda många gånger och tycker att hon var en fantastisk scenartist i sin glans dagar. Det är ju i och för sig 20-30 år sedan nu. Men hon var faktiskt bra i sin jubileumsshow 2004 också. Dock har jag aldrig sett henne i de karibiska flätorna.
  2. Hur det kom sig att du skrev Rebs det har jag faktiskt ingen aning om, Brits

 4. lasse skriver:

  Nu har jag också samlat mig lite. Du Brits, Du skrev naturligtvis Rebs för att tråden handlade om Babs.

Kommentera