Popjunkien

Synd på en så i övrigt bra lineup

Dags att rugga upp dina byxor i krossad sammet, plocka fram den grova flerfärgade ullparkasen med luva och tufsa till dina dreadlocks. Manu Chao kommer till Way out west.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Synd på en så i övrigt bra lineup

 1. Sabina skriver:

  Och genast blev den festivalen lite mer intressant! ;)

 2. maja skriver:

  Håller med Sabina…. För Manu Chao har en speciell plats i mitt hjärta, en konsert i Frankrike 2001 är en av mina bästa konsertupplevelser. Blev plöstligt rätt säker på att jag ska en sväng till göteborg i augusti. :D

 3. annalin skriver:

  Alltså vad är det med folk och Manu Chao..? Vem gillar dem…såna som tycker det ska va reggae på sommaren, eller?

 4. SW skriver:

  annalin:
  Ja, så har jag förstått det, i Sverige i alla fall. Egentligen inget fel på Manu Chao, men annars finns deras kärntrupper hos de bokstavligen MILJONTALS borderline-crustiga, cannabisrökande spanjorer, fransmän och italienare som alltid hänger i gäng, alltid är högljudda och alltid har typ kängor, svarta capri-cum-cargo-shorts eller andra accessoarer man senast såg vid typ Seattle-demonstrationerna -99. Verkar vara den dominerande subkulturen på kontinenten, och de gör’t till tonerna av ”Bongo bong”.

 5. mikebike skriver:

  åhh jag är så jävla trött på latinoköret. jag kan öppet säga att jag hatar manu chau. jävla skit. nu får jag tänka om. ska jag verkligen gå på way out. orkar jag med en tvåtimmarskonsert med den jäveln. brrr. jag ryser. kanske om jag är präktigt full.

 6. Johanna skriver:

  Apropå något helt annat: I senaste Mitt i Söderort finns en helsida om Bertil Monegrim. Intervju och allt!

Kommentera