Popjunkien

Musse och Jonas startar en religion

Förra veckan intervjuade Morgonpasset grabbgrabbarna Jonas Leksell och Musse Hasselvall om den religion de ska starta ihop. Sänds på tv i höst, här en Expressen-artikel om det.

Jag tänker direkt på engelska rolighetsmannen Danny Wallace som för ett par år sedan försökte starta ett eget land. DVD (och bok?) finns, och jag har för mig att SVT visade serien för något år sedan. Inget superroligt, mer lite småputtrigt så där.

I min familj hittade vi Danny Wallace via hans kompis Dave Gorman och hans roliga påhitt ”Are you Dave Gorman” och senare också ”Dave Gormans Googlewhack adventure”. Kolla lite på Youtube. Jag gillar framför allt hans sätt att presentera sin show med hjälp av powerpoint och fjärrkontroll. Man tror att det är torrare än det blir.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera