Popjunkien

Viktig fråga om Lillbabs

Lyfter härmed den här viktiga läsarfrågan från Brita: hade Lillbabs corn rows i en säsong av Vem tar vem?!

Jag tycker det känns bekant faktiskt. Någon som har konkreta bevis?

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Viktig fråga om Lillbabs

 1. Jag har ett starkt minne nu när du skriver det. Men jag har inga bevis, tyvärr.

 2. saom skriver:

  Oh! Den bilden har jag sett. Men var? Nä, jag är nog inte heller behjälplig.

 3. lasse skriver:

  Jagf tror inte att hon hade det i Vem tar vem. Däremot på en semesterresa till Västindien när hon var ihop med Olof Bjölstad (kanske 1992) gjorde hon en sådan frisyr. Det passade henne inte alls. Näsan blev för stor och dessutom ökade det på hennes håravfall. Som bekant har hon ju länge uppträtt i peruker.

 4. lasse skriver:

  Jag glömde säga att bilderna fanns i Hänt i veckan eller om tidningen hette Se och Hör redan på den tiden.

 5. lasse skriver:

  Nu vet jag bestämt. I tidningen Hänt nr 8 år 1992. Resultatet inte helt lyckat. Det blev en hög panna, framträdande näsa och tydligt markerade öron. Denna vackra kvinna gör sig bättre med normal frisyr.

 6. Rebecca (admin) skriver:

  Wow, vilken detaljinformation Lasse, tack! Du råkar inte ha något ex. av tidningen att scanna av?

 7. lasse skriver:

  Läs din e-post.

Kommentera