Popjunkien

Ny bekantskap

Om man har öroninflammation i båda öronen, som t ex jag har just nu och har haft i sex dagar, kan det hända sig att man hör ganska dåligt. Så igår när jag skulle kolla reprisen av Musikministeriet (tips! kolla!) var jag tvungen att använda mig av en helt ny bekantskap: text-tv s. 199. Då fick jag en fin textremsa i underkant så jag kunde läsa vad E-type och Hoven Droven spelade om.

Här finns ett gammalt Popjunkie-inlägg om text-tv, med bra sidtips i kommentarerna. Den konspiratoriske kan ifrågasätta varför Scherman-sidan (TV4:s 888) försvann strax efter att den blivit omnämnd här.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Ny bekantskap

  1. Johanna skriver:

    Och ooh, det ljuvliga i att man kan se text-TV på gamla inspelade videoband om man trycker på text-Tv samtidigt som man kollar VHS:en. Helt fantastiskt tycker jag. Vad stod på ”löpet” samtidigt som SVT sände Änglagård julen artonhundrakallt? Sweet sweet!

Kommentera